Restart života

Chceš zažívat klid ve svém denním životě? Umět se zastavit sám/sama se sebou, vnímat své pocity? Zklidnit myšlenky ve své přetížené hlavě? Zažij restart života.

Chceš zažívat klid ve svém denním životě? Umět se zastavit sám/sama se sebou, vnímat své pocity? Zklidnit myšlenky ve své přetížené hlavě? Pozvolna vnímat a vrátit do rovnováhy svoje tělo? Začít žít svůj život konečně podle sebe, a ne podle toho, co očekávají ostatní? Chceš si rozbalit svoje vnitřní dary, rozpomenout se na svá dětská přání a naplno rozvinout svůj vnitřní potenciál? Chceš vědomě žít a doopravdy si užívat svůj krásný, barevný, naplněný, pohodový život?

Zatím nejde udělat obrovský skok a vše zázrakem proměnit. Samo se TO neudělá. Uvnitř sebe cítíš, že se tvé problémy vrství, nabalují, hromadí, situace ve tvém životě se s různými obměnami stále dokola opakují.

Věř mi, že jen ty můžeš tenhle nekonečný příběh zastavit, pročistit svůj přežitý pohled na sebe, druhé i okolní situace a začít jinak. Je to práce, někdy dřina. Ne fyzická, ale emoční, která kdysi bolela a občas se znovu připomene a znovu zabolí. Je to životní proces, cesta od kukly ke krásnému motýlu – k sobě.

Svoji objevenou vnitřní cestu si prošlápneš ty sám/sama se sebou a hlavně kvůli sobě. Můžeš si dovolit být sebevědomým, sebejistým a tvořivým člověkem, který žije tak, jak si kdysi přál, a možná si to dnes už neumí ani představit. Nebo na své sny rezignoval, zapomněl.

Zdá se ti to nemožné?

Ztráta životní energie

S mojí rodinou jsme tak normálně žili. Máma, táta a dva synové. Po úrazu páteře jsem se šťastnou náhodou dostala k léčiteli panu Ing. Mojžíšovi, který mi hodně pomohl svým klidným přístupem, nahříváním, masážemi i čaji. Toužila jsem žít se svojí rodinou spokojený a pohodový život, a moc se nám to nedařilo. Starší syn měl atopický ekzém, náběh na astma. U mě propukly urogenitální problémy. V průběhu let jsem se synem i se sebou absolvovala kineziologii, konstelace, čínskou medicínu. Studovala etikoterapii. Byla jsem celoživotní hledač. Po letech manželství, kdy byli synové skoro dospělí, jsme s manželem prožili partnerskou krizi. Měla jsem pocit totální prohry a marnosti.

Energie pro život

Jela jsem do Prahy na přednášku Lucie Königové (Ne)gramotný rodič a na celodenní seminář Cesta zpátky k sobě. Začala jsem chodit na koučink, kde jsme s koučkou udělaly audit mého života, mých životních rolí, rozkryly jsme vzorce z původní rodiny. Dva roky jsem pracovala na své životní proměně a léčila svá hluboká, podvědomá zranění, která se táhla od velmi raného dětství. 

Ten záhadný a často hodně bolestivý proces vnitřní proměny se mi podařilo zvládnout. Na své životní cestě jsem se stala objevitelkou, odvážnou badatelkou, bojovnicí, prošla jsem mnoha nástrahami, doslova jsem zlomila staré kletby a odpustila zdánlivě neodpustitelné. Vyhojila jsem si spoustu bolestivých emočních boláků, ran i škrábanců, stala jsem se nadšenou holkou, co se umí radovat z maličkostí, chápající ženou, která si dovoluje snít, jen tak být, plnit si přání, milovat život a cítí se milovaná…

Motivace do života

Moje vnitřní proměna mě inspirovala k tomu, že jsem vystudovala Školu koučů, osobní rozvoj se stal mým koníčkem a životním posláním.

Jak změnit svůj život k lepšímu

Pro tebe se mohu stát inspirující průvodkyní, která tě respektuje, ctí tvé vnitřní procesy, nesoudí a má pro tebe pochopení, dodá ti odvahu a kuráž. 

Přeji ti chuť, sílu, respekt k sobě. Dnes vím, že štěstí přeje připraveným.

Nová kniha

Cesta zpátky k sobě

Buď  tím, kým opravdu jsi.

Jak porozumět sami sobě, trvale změnit svá vnitřní nastavení a žít v souladu se sebou.

Kniha

(Ne)Gramotný rodič

Jak uspět jako rodič.

Děti jen zrcadlí své rodiče. Začít je potřeba u sebe.

Komentáře