Proč jsem opustila vědmu a našla kouče?

Nedávno jsem potkala svou kamarádku – věštkyni. „Holka“ zrentgenovala pohledem mé já a spustila výčet katastrof a pohrom, které mě zajisté čekají a neminou. „Vyčistím ti karmu,“ navrhla. Mé „Ne“ jí asi vzalo vítr z plachet. Já, která s každou bolístkou běžela za ní. Radila jsem se s ní. Já, která od ní ještě dva roky zpátky za nemalý peníz čekala zázrak. Že mě osvobodí z mého strachu. Naplní účty. Odčaruje mé trápení.

Máte taky svoji „čarodějnici?“ Dámu, která vám věští budoucnost jako malovanou? Tedy až na tu a tam malou černou tečku, jež stojí za tím, že se necítíte. Ať je to nevěra muže, malý plat, nebo jste bezdětná a bez partnera. Každá taková černočerná nepříjemnost má ale úžasné řešení. Přece. To zíráte! ÚPLNĚ BEZ TRÁPENÍ A NÁMAHY. JEN ZA PÁR TISÍC.

PROČ TO NEFUNGUJE

Tímto neodsuzuji vědmy všech zemí. Naopak. Spíše se pozastavuji nad tím, že naše strachy (nastavení, programy) z nás dělají ženy závislé na radě druhých. Víc věříme jiným než samy sobě. Necháme se ovlivnit. Ve jménu zářné budoucnosti platit za „placebo štěstí.“ Jako kdybyste se chtěly učit plavat a do bazénu by chodila kamarádka.

VAŠE KARMA = VÁŠ DAR

Můžete s tímto výrokem polemizovat, můžete nesouhlasit, ale to je vše. Ani se mnou se život nemazlil. Hledala jsem berličku, kde se dalo. I u vědem. Několik dam nade mnou mumlaly čarovné formulky, měnily mi nastavení v astrálu. Stejně jsem žila dál v neuspokojivém vztahu. Jednu kapsu jsem měla prázdnou a druhou vysypanou. Problémy života jsem zapíjela. A PRINC NA BÍLEM KONI, CO BY MĚ VYSVOBODIL, v nedohlednu.

ZA CO VĚDMÁM DĚKUJI

Ukázaly mi, kudy cesta nevede. Za svůj život jsem zodpovědná já. Nikdo ho nemůže změnit, jen já sama. Sama sobě jsem strůjcem svého štěstí. Čekat na prince je zbytečné. Ani čarovné formulky nejsou spásou.

KOUČINK VERSUS MAGIE

Z mé osobní zkušenosti jsem pro koučink. Sice občas „bolí“, jenže pak ta úleva stojí za to. Díky úžasnému empatickému vedení jedné z kouček z našeho týmu jsem prošla „porodem“. Díky němu jsem se zrodila JÁ, VĚDOMÁ ŽENA TVOŘÍCÍ SI ŽIVOT DLE SVÝCH PŘEDSTAV.

I TY MÁŠ NA VÝBĚR

I ty můžeš být šťastnou ženou. Stačí se rozhodnout a vzít zodpovědnost do svých rukou. Pro výběr kouče klikněte na http://www.lucie-konigova.cz/koucove/.

Zdeňka Rumlová
Certifikovaná koučka u Lucie Königové. "Naučte se mít rádi sami sebe." Více informací o autorce zde.

Nová kniha

Cesta zpátky k sobě

Buď  tím, kým opravdu jsi.

Jak porozumět sami sobě, trvale změnit svá vnitřní nastavení a žít v souladu se sebou.

Kniha

(Ne)Gramotný rodič

Jak uspět jako rodič.

Děti jen zrcadlí své rodiče. Začít je potřeba u sebe.

Komentáře