Těch peněz! Vyplatí se vůbec koučink?

Nechat se koučovat, či ne?! To je, oč tu běží. Možná se vám při pohledu na sazbu kouče zamotá hlava. Tolik? No, za to bych měla tolik věcí. Od úplně nějaké zbytečnosti po pár zázračných hrnců! Ještě modernější televizi, dovolené u moře třeba až po plastiku prsou.

Ruku na srdce, milé dámy. Zbavíte se pomocí těchto vymožeností svých šrámů na duši? Stane se z vás díky smart televizi šťastnější žena? Pomůže vám prožít tu skutečnou lásku jako z telenovely? Nová prsa mohou být krátkodobou náplastí na pochroumané sebevědomí, ale to, že se nemáte ráda, nenapraví ani implantáty. Stejně jako s malým dekoltem budete přitahovat do života stejné muže. I ostatní lidi.

JÁ PŘED KOUČINKEM

I mně se podlamovala kolena. Orosilo čelo a ozvaly se harpagonské myšlenky. Popadl mě záchvat lakoty. Takové nekřesťanské peníze. V té době jsem přímo dřela v účetní firmě. Od rána do večera. I práci jsem si brala na víkend domů. Neznala jsem svátky. Ani pátky. Ba ani své dítě. No a když jsem chtěla být „dobrá matka“, vzala jsem jej sebou. A za celodenního svitu jeho tabletu jsem pracovala. Neměla jsem čas ani sílu rozejít se s partnerem. No a za tolik dřiny sice peníze byly, jenže jak přišly, tak odešly. Žádná dovolená. A když tak levně a být stále na příjmu.

PO KOUČINKU

Zkusím alespoň jednu zkušební hodinu. Rozhodla jsem se. No byla v AKCI????. A světe div se. Absolvovala jsem několik sezení. Uvědomila jsem si sama sebe. Naučila se mít ráda. Pochopila jsem důvod svého sebemrskačství.

– Dala jsem výpověď. Opustila dobře placenou zlatou klec.

– Trávím více času s dítětem. Vidím, jak roste. Jezdíme na výlety. Hrajeme si.

– Pracuji z domova pár hodin týdně. Uživím se.

– Nemám potřebu stresy zajídat.

– Dořešila jsem i partnerství. Zbavila jsem se závislosti na partnerovi a rozešla se s ním.

Tento článek píšu z pětihvězdičkového hotelu. Za chvíli jdu na masáž. A večer mám v plánu vířivku a bublinky.

KOUČINK = ŠANCE I PRO TEBE

I ty můžeš změnit svůj život. Přestat prožívat love story jen díky červené knihovně. Lepit citové zranění další kabelkou či parfémem v tom lepším případě, či velkou porcí nezdravého jídla v horším. Váš život můžete obrátit k lepšímu. První krok je jen a jen na vás. Svého průvodce z řad úžasných, empatických kouček si můžete vybrat na www.lucie-konigova.cz/koucove/.

ŽIJTE SI SVOJI POHÁDKU VE SVÉM ŽIVOTĚ.

A pokud chcete začít nejprve pomaleji, připravila pro vás na podzim Lucie Königová Partnerské semináře nebo celodenní seminář Cesta zpátky k sobě. Více informací o všech akcích najdete zde: http://lucie-konigova.cz/seminare/.

Zdeňka Rumlová
Certifikovaná koučka u Lucie Königové. "Naučte se mít rádi sami sebe." Více informací o autorce zde.

Nová kniha

Cesta zpátky k sobě

Buď  tím, kým opravdu jsi.

Jak porozumět sami sobě, trvale změnit svá vnitřní nastavení a žít v souladu se sebou.

Kniha

(Ne)Gramotný rodič

Jak uspět jako rodič.

Děti jen zrcadlí své rodiče. Začít je potřeba u sebe.

Komentáře