Jak se stát koučem?

Chcete pomáhat druhým? Zajímáte se o osobní rozvoj a toužíte po rozvoji svého potenciálu? Máte zájem se vzdělávat a naučit se nové věci? Vnímáte talent pro koučink, ale nevíte, jak ho rozvinou? Máte empatii? Pokud ano, škola koučinku je pro vás!

Rekvalifikační kurz koučinku

Náš rekvalifikační kurz koučinku pro osobní i profesní praxi je pro všechny, kteří chtějí vybudovat tu nejlepší verzi sama sebe, a stát se tak pro druhé skutečně hodnotným přínosem. Jedná se o opravdu obsáhlý kurz v celkové délce 120 hodin, který je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy a opravňuje vás vykonávat pracovní činnost Kouč. Vše, co budete potřebovat, vás naučíme.

Lucie Königová

Zakladatelka školy koučinku Life Academy je Lucie Königová. Jako kouč začala pracovat v roce 2010 a už po měsíci cítila větší smysl ve své práci, než za předchozích 14 let v korporátu. V roce 2016 seskupila všechny své zkušenosti z oblasti osobního růstu, sebekoučinku, životního kočinkubusiness koučinku koncentrovaně seskupila do uceleného vzdělávacího programu a založila Life Academy. Mimo jiné má Lucie Königová na kontě také 2 publikace – knihu Cesta zpátky k sobě(Ne)Gramotný rodič.

12. ročník školy koučinku

Na jaře 2024 se otevírá již 12. ročník akreditovaného výcvikového programu. Je vhodný pro všechny, kteří touží po osobním rozvoji a chtějí se naučit efektivně pracovat se sebou, rozvíjet svůj potenciál a stát se průvodci vlastního života, aby mohli poskytovat podporu i ostatním. Pokud máte pocit, že životní koučink je vaším dalším profesním směrem, po úspěšném absolvování základního 120hodinového výcvikového programu KOUČ pro osobní i profesní praxi, máte možnost pokračovat v nástavbovém programu Kouč PROFESIONAL. Po jeho úspěšném absolvování se můžete stát plnohodnotným členem týmu koučů Life Academy. Těšíme se na společnou cestu, během které vás budeme vést k objevování vašeho vnitřního poslání, přinášet vám pocit štěstí, radosti a naplnění, protože právě v tom spočívá skutečný smysl života.

Jak kurz probíhá?

Během osobního kurzu koučování v Praze získáte klíčové znalosti, dovednosti a schopnosti, které vám umožní analyzovat problémy, identifikovat jejich příčiny a nalézt cestu k jejich řešení.

Kurz probíhá formou interaktivního učení, koučování, sebekoučování a transformačního rozvoje. Budete se učit využívat svůj vnitřní talent a touhu pomáhat ve svém osobním životě i v dosavadní praxi. Díky tomu budete schopni posunout se vlastní cestou a stát se profesionálním koučem a průvodcem v oblasti osobního růstu.

Proniknete do hloubky svých vnitřních nastavení a možná se dokonce zbavíte dosud nevyřešených bloků a obtíží. Získané znalosti budete moci efektivně aplikovat jak v osobním, tak v profesním životě.

Nejenže se naučíte účinně pracovat s ostatními lidmi, ale hlavně se sebou samými. Budete schopni ovládat své myšlenky a stát se aktivním tvůrcem vlastního života. Pouze ten, kdo je schopen efektivně pracovat sám se sebou, projevovat se a porozumět svým vnitřním procesům a myšlenkovým pochodům, je připraven stát se výborným lektorem, konzultantem, poradcem, manažerem, koučem a průvodcem pro ostatní.

Tři intenzivní měsíce promění mnoho aspektů vašeho života a posunou vás o mnoho kroků dopředu.

    Belinda Königová
    Certifikovaná koučka u Lucie Königové. Více informací o autorce zde.

    Nová kniha

    Cesta zpátky k sobě

    Buď  tím, kým opravdu jsi.

    Jak porozumět sami sobě, trvale změnit svá vnitřní nastavení a žít v souladu se sebou.

    Kniha

    (Ne)Gramotný rodič

    Jak uspět jako rodič.

    Děti jen zrcadlí své rodiče. Začít je potřeba u sebe.

    Komentáře