Jak se stát profesionálním koučem?

Chcete pomáhat druhým? Zajímáte se o osobní rozvoj a toužíte po rozvoji svého potenciálu? Máte zájem se vzdělávat a naučit se nové věci? Vnímáte talent pro koučink, ale nevíte, jak ho rozvinou? Máte empatii? Pokud ano, škola koučinku je pro vás!

Rekvalifikační kurz koučinku – Jak koučovat?

Náš rekvalifikační kurz koučinku pro osobní i profesní praxi je pro všechny, kteří chtějí vybudovat tu nejlepší verzi sama sebe, a stát se tak pro druhé skutečně hodnotným přínosem. Jedná se o opravdu obsáhlý kurz v celkové délce 120 hodin, který je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy a opravňuje vás vykonávat pracovní činnost Kouč. Vše, co budete potřebovat, vás naučíme.

Lucie Königová

Zakladatelka školy koučinku Life Academy je Lucie Königová. Jako kouč začala pracovat v roce 2010 a už po měsíci cítila větší smysl ve své práci, než za předchozích 14 let v korporátu. V roce 2016 seskupila všechny své zkušenosti z oblasti osobního růstu, sebekoučinku, životního kočinkubusiness koučinku koncentrovaně seskupila do uceleného vzdělávacího programu a založila Life Academy. Mimo jiné má Lucie Königová na kontě také 2 publikace – knihu Cesta zpátky k sobě(Ne)Gramotný rodič.

12. ročník školy koučinku

Na jaře 2024 se otevírá již 12. ročník akreditovaného výcvikového programu. Je vhodný pro všechny, kteří touží po osobním rozvoji a chtějí se naučit efektivně pracovat se sebou, rozvíjet svůj potenciál a stát se průvodci vlastního života, aby mohli poskytovat podporu i ostatním. Pokud máte pocit, že životní koučink je vaším dalším profesním směrem, po úspěšném absolvování základního 120hodinového výcvikového programu KOUČ pro osobní i profesní praxi, máte možnost pokračovat v nástavbovém programu Kouč PROFESIONAL. Po jeho úspěšném absolvování se můžete stát plnohodnotným členem týmu koučů Life Academy. Těšíme se na společnou cestu, během které vás budeme vést k objevování vašeho vnitřního poslání, přinášet vám pocit štěstí, radosti a naplnění, protože právě v tom spočívá skutečný smysl života.

Jak kurz probíhá?

Během osobního kurzu koučování v Praze získáte klíčové znalosti, dovednosti a schopnosti, které vám umožní analyzovat problémy, identifikovat jejich příčiny a nalézt cestu k jejich řešení.

Kurz probíhá formou interaktivního učení, koučování, sebekoučování a transformačního rozvoje. Budete se učit využívat svůj vnitřní talent a touhu pomáhat ve svém osobním životě i v dosavadní praxi. Díky tomu budete schopni posunout se vlastní cestou a stát se profesionálním koučem a průvodcem v oblasti osobního růstu.

Proniknete do hloubky svých vnitřních nastavení a možná se dokonce zbavíte dosud nevyřešených bloků a obtíží. Získané znalosti budete moci efektivně aplikovat jak v osobním, tak v profesním životě.

Nejenže se naučíte účinně pracovat s ostatními lidmi, ale hlavně se sebou samými. Budete schopni ovládat své myšlenky a stát se aktivním tvůrcem vlastního života. Pouze ten, kdo je schopen efektivně pracovat sám se sebou, projevovat se a porozumět svým vnitřním procesům a myšlenkovým pochodům, je připraven stát se výborným lektorem, konzultantem, poradcem, manažerem, koučem a průvodcem pro ostatní.

Tři intenzivní měsíce promění mnoho aspektů vašeho života a posunou vás o mnoho kroků dopředu.

Belinda Königová
Certifikovaná koučka u Lucie Königové. Více informací o autorce zde.

Nová kniha

Cesta zpátky k sobě

Buď  tím, kým opravdu jsi.

Jak porozumět sami sobě, trvale změnit svá vnitřní nastavení a žít v souladu se sebou.

Kniha

(Ne)Gramotný rodič

Jak uspět jako rodič.

Děti jen zrcadlí své rodiče. Začít je potřeba u sebe.

Komentáře