Slzy ženství – jak nás orgány varují

K ženství patří i naše reprodukční orgány a s nimi spojené ženské problémy. I ty může náš stresující způsob života poškodit. Dokonce i když máme svůj život přestříkaný na růžovo. A lžeme samy sobě do kapsy. Ony vědí své a každou emoci uloží a zapíší. Jak nám dávají reprodukční orgány najevo, že je něco špatně! Na příbězích ze svého života, ale i ze života klientek Vám ukážu jejich řeč. Nikdy není pozdě změnit špatně nastavené pořádky a žít v souladu a v harmonii těla a duše.

Kvasinková mykóza

Byla denním hostem v mé vagíně. Nezvaný. Svědivý. Nepříjemný nájemník se ubytoval. A nepomohlo nic: bylinky, léky, zaváděcí čípky ani jogurt na noc na slipovce. Má vagína truchlila nad výběrem partnera: „Holka, to není on.“ A to věděla už po měsíci našeho chození. Já jsem na to přišla až za několik let. Farmaceutický průmysl si vydělal. Mě cesta zavála k Lucce Königové a já díky terapii prozřela.

Cysty

Jsou to takové „váčky“, jako ty, které se tvoří u kořene zubu. Jenže tyto sídlí na vaječníku. Plné hnisu, zloby a nenávisti. Připomínají nám bolestivou událost. A jako monument odolávají léčbě, injekcím, všemu.

Anna (36 let): Život s nevěrníkem byl očistec. Není divu, že mi neustále diagnostikovali cysty. Konzervativní léčba nezabírala. Teprve po absolvování koučinku jsem si uvědomila, že jdu špatným směrem. Snaha udržet vztah za každou cenu byla vykoupena utajovanou zlobou. Za pomoci kouče jsem našla odvahu a sílu opustit přítele i odpustit. Kontrola před plánovanou operací žádnou cystu nenašla.

Myomy

Útvary na děloze. Proč vznikají, nedokáže medicína vysvětlit. Řeší jejich odstranění operativně. Podíváme-li se na myomy z psychosomatického hlediska, tak děloha funguje jako kolébka. Je kolébkou pro dítě i kolébkou emocí. Zajímavostí je, že na myomy jsou náchylné ženy, jimž vyletěly děti z hnízda a ony tím trpí. Nebo ženy, které se necítí být milované.

Monika (45 let): Partner si nepřál děti. Mně samotné se úděl samoživitelky nezamlouval. Již jsem ho zažila s dcerou (22 let). Vynechání periody jsem brala jako nastupující přechod. Jenže jsem byla v tom. Se zlou jsem se u partnera potázala. Tak jsem šla na potrat. Po roce se situace opakovala znovu. Padla jsem do depresí. Na gynekologii zjistili dva myomy velikosti dětské hlavičky. To byla určitě místa těch dvou miminek. Když už jsem nemohla dál, šla jsem na radu kamarádky ke koučce. Vše jsem jí hezky řekla a našla jsem cestu k sobě. S partnerem jsme se rozešli. Mám nového partnera a s ním malou Rozárku. Jsem šťastná.

Vřídek na děložním čípku

Poukazuje na naši nespokojenost s partnerem. Věčnou rivalitu, spor a hádky.

KOUČ VÁM POMŮŽE

Vlastní nespokojenost, emoční nestabilita, může být příčinou i dalších forem ženských problémů i nemocí. I těžších. Uvědomění, že to, co čtu, je můj vlastní příběh, je prvním krokem na cestě k uzdravení. Určitě je těžké opustit partnera. I odpuštění, které je důležité, musíte zpracovat sama v sobě. S pomocí koučů z týmu Lucie Königové bude vaše cesta ke zdravějšímu já jednodušší. Objednejte se k našim empatickým koučkám a dejte životu nový směr.

Zdeňka Rumlová
Certifikovaná koučka u Lucie Königové. "Naučte se mít rádi sami sebe." Více informací o autorce zde.

Nová kniha

Cesta zpátky k sobě

Buď  tím, kým opravdu jsi.

Jak porozumět sami sobě, trvale změnit svá vnitřní nastavení a žít v souladu se sebou.

Kniha

(Ne)Gramotný rodič

Jak uspět jako rodič.

Děti jen zrcadlí své rodiče. Začít je potřeba u sebe.

Komentáře